spinach bread dumplings with cheeseTYPE OF FOOD required: spinach with butter and stale bread

DISH category: first course

INGREDIENTS for four people

  • Three left-over stale bread rolls
  • 150 g cooked left-over spinach
  • 1 egg
  • 80 g cheese
  • 100 ml warm milk
  • 100 g flour
  • 80 g butter
  • 100 g Parmesan cheese
  • Salt and pepper to taste

METHOD: Dice the bread and soak it in warm milk. Chop the spinach finely with the knife. Dice the cheese into small pieces. Place the soaked bread, the spinach and the cheese in a bowl and add flour, salt and pepper. Mix the ingredients all together and then knead the mix with moistened hands into oval balls and place on a tray. Then place a pot of salted water to boil. Cook the dumplings in the boiling water for about 15/20 minutes. Drain, put on a plate and serve covered with grated Parmesan cheese and melted butter.

WINE : Kerner Alto Adige

ALLERGEN content:

  • Milk and milk products ( butter, milk, Parmesan cheese, cheese )
  • Cereal containing gluten ( flour and bread )
  • Eggs and egg based products ( eggs )

 


  • CONSEGNATI I PRIMI DIPLOMI AGLI STUDENTI DI ENAIP DELLA SEDE DI PADOVA GRAZIE ALLA “FORD YOUTH ACADEMY”

    CONSEGNATI I DIPLOMI GRAZIE ALLA “FORD YOUTH A…

  • Incontro annuale Alleanza Globale per la Banca sui Valori

    Incontro annuale Alleanza Globale per la Banca…

  • TOUR-X – Centres of Vocational Excellence for the Tourism Industry

    TOUR-X – Centres of Vocational Excellence for t…

  • Serata con Chioggia News 24  all'ENAIP Veneto di Chioggia

    Serata con Chioggia News 24 all'ENAIP Veneto di…

  • Equilibrio per l'evoluzione: l'equinozio della formazione

    AEQUA LUX IN AEQUA NOCTE , Equilibrio per l'evoluzione:

  • Safer Internet Day - Live Twitch 06.02.2024

    Safer Internet Day - Live Twitch del 06 febbr…

  • A Padova il Translocal Project Meeting del progetto BASICC (Erasmus+) con un'inedita alleanza per l'innovazione nei settori dell'economia sociale e di prossimità.

    A Padova il Translocal Project Meeting del progetto…

  • Evelin Fantin e Giorgia Zanette in finale a Cosmoprof Worldwide Bologna!

    Evelin Fantin e Giorgia Zanette in finale a Cosmoprof…

  •  A DOLO (VE) IN PARTENZA I LAVORI PER LA PASSERELLA DI ACCESSO A VILLA FERRETTI ANGELI SEDE DELLA SCUOLA DI ENAIP

    A DOLO (VE) IN PARTENZA I LAVORI PER LA PASSERELLA…

  • Aperto il nuovo bando per il servizio civile universale - Scadenza 15 febbraio 2024 ore 14:00

    Aperto il nuovo bando per il servizio civile universale…

  • END GBV in VET: illuminare le ombre della Violenza di Genere nella Formazione Professionale

    END GBV in VET: illuminare le ombre della Violenza…

  • FORMAZIONE LINGUISTICA ALL’ESTERO CON MOVE 2023 - scadenza 19 gennaio 2024

    FORMAZIONE LINGUISTICA ALL’ESTERO CON MOVE 2023 -

  • DAL 18 GENNAIO APERTE LE ISCRIZIONI AI CORSI PER I GIOVANI DOPO LA SCUOLA MEDIA

    DAL 18 GENNAIO APERTE LE ISCRIZIONI AI CORSI PER…

  • TIROCINI ALL'ESTERO CON ERASMUS+

    TIROCINI ALL'ESTERO CON ERASMUS+

  • Bando per 2 borse per Animazione territoriale a Legnago

    Bando per 2 borse per Animazione territoriale…

logo acli logo fuoriclasse web

POR FSE Sequenza per beneficiari RGB

FARE - Registro elettronico ENAIP Veneto

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
Facebook
Accept
Decline
Quantcast
Accept
Decline
Functional
Tools used to give you more features when navigating on the website, this can include social sharing.
AddThis
Accept
Decline