Crostini di pat con carneTIPE of food reused: Veal stew

CATEGORY:Appetizer

INGREDIENTS:

  • 200g left-over stew
  • 60g butter
  • 15g Parmesan, grated
  • 30ml of cooking cream
  • Slices of bread to toast
  • Chopped pistachios
  • Salt
  • Pepper
  • Olive oil

PROCEDURE: Take the left-over stew and blend it with the butter, the parmesan and the cooking cream in a blender until the mixture becomes creamy. Transfer the mix obtained into a bowl, season to taste with salt and pepper and put the mousse in the fridge for at least an hour. In the meantime prepare the croutons, take the toast bread and cut out some shapes (not too small) with a mould and then put them in the oven at 180°for a few minutes, until the surface of the bread becomes golden. When the croutons are browning, take them out of the oven and let them cool. Once they are cool, sprinkle them with a little olive oil and at this point, take out of the fridge the previously made meat pate, put it in a pastry bag and pipe it on the croutons. Finally garnish with the chopped pistachios and serve!

WEIN: Carmenere IGT delle Venezie

ALLERGENS: Milk derivatives (butter, Parmesan cheese, cream)                                                                                       Pistachios, Gluten (toast bread)                                                                                                                 


  • Il progetto ERASMUS+ SMEsGoDigital si è concluso con successo!

    Il progetto ERASMUS+ SMEsGoDigital si è concluso

  • CONSEGNATI I PRIMI DIPLOMI AGLI STUDENTI DI ENAIP DELLA SEDE DI PADOVA GRAZIE ALLA “FORD YOUTH ACADEMY”

    CONSEGNATI I DIPLOMI GRAZIE ALLA “FORD YOUTH A…

  • Incontro annuale Alleanza Globale per la Banca sui Valori

    Incontro annuale Alleanza Globale per la Banca…

  • TOUR-X – Centres of Vocational Excellence for the Tourism Industry

    TOUR-X – Centres of Vocational Excellence for t…

  • Serata con Chioggia News 24  all'ENAIP Veneto di Chioggia

    Serata con Chioggia News 24 all'ENAIP Veneto di…

  • Equilibrio per l'evoluzione: l'equinozio della formazione

    AEQUA LUX IN AEQUA NOCTE , Equilibrio per l'evoluzione:

  • Safer Internet Day - Live Twitch 06.02.2024

    Safer Internet Day - Live Twitch del 06 febbr…

  • A Padova il Translocal Project Meeting del progetto BASICC (Erasmus+) con un'inedita alleanza per l'innovazione nei settori dell'economia sociale e di prossimità.

    A Padova il Translocal Project Meeting del progetto…

  • Evelin Fantin e Giorgia Zanette in finale a Cosmoprof Worldwide Bologna!

    Evelin Fantin e Giorgia Zanette in finale a Cosmoprof…

  •  A DOLO (VE) IN PARTENZA I LAVORI PER LA PASSERELLA DI ACCESSO A VILLA FERRETTI ANGELI SEDE DELLA SCUOLA DI ENAIP

    A DOLO (VE) IN PARTENZA I LAVORI PER LA PASSERELLA…

  • Aperto il nuovo bando per il servizio civile universale - Scadenza 15 febbraio 2024 ore 14:00

    Aperto il nuovo bando per il servizio civile universale…

  • END GBV in VET: illuminare le ombre della Violenza di Genere nella Formazione Professionale

    END GBV in VET: illuminare le ombre della Violenza…

  • FORMAZIONE LINGUISTICA ALL’ESTERO CON MOVE 2023 - scadenza 19 gennaio 2024

    FORMAZIONE LINGUISTICA ALL’ESTERO CON MOVE 2023 -

  • DAL 18 GENNAIO APERTE LE ISCRIZIONI AI CORSI PER I GIOVANI DOPO LA SCUOLA MEDIA

    DAL 18 GENNAIO APERTE LE ISCRIZIONI AI CORSI PER…

  • TIROCINI ALL'ESTERO CON ERASMUS+

    TIROCINI ALL'ESTERO CON ERASMUS+

  • Bando per 2 borse per Animazione territoriale a Legnago

    Bando per 2 borse per Animazione territoriale…

logo acli logo fuoriclasse web

POR FSE Sequenza per beneficiari RGB

FARE - Registro elettronico ENAIP Veneto

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
Facebook
Accept
Decline
Quantcast
Accept
Decline
Functional
Tools used to give you more features when navigating on the website, this can include social sharing.
AddThis
Accept
Decline